• PDF
  • Print
  • E-mail
AddThis Social Bookmark Button

 

kampvuur

Bijvoorbeeld:
een cultuurweek in Duitsland, over eten in Ierland, sport workshops in Griekenland,...

Naar kampenaanbod 2018

 

Zin om één of twee weken lang samen te leven met een bont allegaartje van buitenlandse jongeren? Het kan met een internationaal PEJA-kamp. Op bestemmingen ver weg of dichtbij in Europa leer je mekaars leefgewoonten en cultuur kennen. Afhankelijk van de inschrijvingen zijn er veel of weinig andere nationaliteiten aanwezig op je kamp.

Je kiest trouwens niet alleen het land van bestemming, maar ook de inhoud van je kamp. Elk kamp is opgebouwd rond één of meer thema’s:  natuur, outdoor avontuur, cultuur, sport, … Jouw interesse wordt dus zeker gedeeld door je kampgenoten! Na dit internationaal avontuur met PEJA heb je zeker een adresboekje vol met buitenlandse vrienden.

Lees de kampverhalen van Erika, Julie, Larissa en anderen. Zij trokken vorige jaren op buitenlands avontuur met PEJA. Of bekijk meteen de lijst van kampen 2018.

Nog vragen? Contacteer ons gerust!

Meer over PEJA

PEJA staat voor “Platform voor Europese Jongeren Activiteiten”. Het is een samenwerkingsverband tussen een aantal bootjeEuropese regio’s, dat jongeren de gelegenheid wil geven om actief deel te nemen aan het Europese burgerschap. De leden van het Platform vertegenwoordigen elk een land, regio of lokale overheid.

Voor België werd JCW aangewezen als officiële vertegenwoordiger van het Platform. Alle partners van het Platform formuleren jaarlijks voorstellen voor interregionale samenwerking, in de vorm van een aantal tweetalige of meertalige kampen. Zo kunnen jongeren van over heel Europa deelnemen aan nationale kampen die worden opengesteld voor een internationaal jongerenpubliek.

 

Andere buitenlandse plannen?elandVind je in in dit kampenaanbod niet wat je zoekt, en ben je toch op zoek naar een buitenlandse ervaring?

* Bekijk de infogids ‘Go Strange: de infogids voor al je buitenlandplannen', daarin vind je de internationale mogelijkheden op een rijtje: een taal leren, vakantiejob, groepsuitwisseling, vrijwilligerswerk, studeren, stage, … Je kan deze infogids bestellen via 02/209 07 20 of info@gostrange.be

* Surf door dé infosite voor al je buitenlandplannen op www.gostrange.be

* Ga naar www.jcw.be, want zij bieden elk jaar enkele internationale uitwisselingen / kampen aan

 

 


 

PEJA Go Strange